Meigikunstnikele


Visualist ehk jumestusmeister on tõeline mustkunstnik, kes suudab igas kliendis näha ja esile tuua tema unikaalseid jooni. Jumestaja teeb meigi, mis sobib igaks elusituatsiooniks - igapäevaseks, õhtuseks või päevaseks, erilisteks päevadeks nagu pulmad. Külastaja tunneb meigitööstuse uusimaid trende, kasutab parima tulemuse saavutamiseks professionaalset kosmeetikat ja tööriistu.

Ilusalongi ei kujuta ette ilma jumestaja teenusteta. Jumestajale sobiva töökoha muutmiseks tuleb muretseda spetsiaalsed professionaalsed seadmed. Kõik visuaalkunstniku teenuse tegemiseks vajaliku leiate ja saate osta Salonline'i kauplusest - nii veebist kui ka meie kauplusest-laost Riias. Salonline on professionaalse kosmeetika, bränditoodete ja salongiseadmete otsemüüja Balti riikides. Valikus on ka kogu vajalik sisustustehnika jumestajale.

Salonline'i valikus on professionaalsed ja funktsionaalsed meigitoolid – vastupidavad, alumiiniumist, kokkupandavad, hõlpsasti kaasaskantavad ja transporditavad. See on külastaja kvaliteedi jaoks asendamatu tööriist oma töö tegemiseks mitte ainult interjööris, vaid ka mujal.

Loomulikult pakume kohvreid ka professionaalsetele meigikunstnikele. Korpusega on kaasas valgustid ja peegel. Kohver on varustatud ka rataste ja 4 reguleeritava jalaga, et pakkuda külastajale tööprotsessi ajal maksimaalset mugavust ja ergonoomilisust. Salongivarustus visuaalkunstnikule kestab kaua.

Filter by

Technical products
Kategooriad
Kaubamärgid
Läbimõõt
Funktsioonid
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.