Maniküüri ja pediküüri jaoks


Maniküüri ja pediküüri spetsialistid on asendamatud igas ilusalongis, sest hästi küünetatud käed ja käed on parima mehe visiitkaart, mistõttu on kliendivoog nende meistrite juures alati intensiivne. Samuti soovivad kliendid saada kvaliteetset maniküüri- ja pediküüriteenust kõige kaasaegsemate töövõtete ja ohutute vahenditega. Maniküüri ja pediküüri spetsialistide töökoha paigaldamiseks on vaja nii spetsialiseeritud mööblit, seadmeid kui ka kvaliteetseid tööriistu.

Kõik, mida vajate salongis maniküüri ja pediküüri jaoks, leiate ja saate osta Salonline'i kauplusest - veebis ja meie kaupluses-laos Riias. Salonline on professionaalse kosmeetika, bränditoodete ja salongiseadmete otsemüüja Balti riikides. Valikus on ka kogu maniküüriks ja pediküüriks vajalik salongivarustus.

Salonline’i valikus on maniküüri- ja pediküürilauad ja toolid, aga ka meistertoolid. Samuti saate osta professionaalseid telefone maniküüri ja pediküüri jaoks, laualampe ja UV-lampe täiusliku nähtavuse ja küünelaki kuivatamise jaoks. Loomulikult on sterilisaatorid meistrite töös asendamatud, et alati järgitaks kõrgeimaid hügieenistandardeid.

Kõik meie tooted vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, sest Salonline teeb koostööd usaldusväärsete ja äratuntavate tootjatega. Salonline'i maniküüri ja pediküüri salongivarustus kestab kaua ja töökindlalt ning seda on lihtne hooldada.



Filter by

Technical products
Kategooriad
Kaubamärgid
Funktsioonid
more... less
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.