Massaaži jaoks


Massaaži positiivne ja mitmekülgne mõju inimese kehale ja vaimule on ammu teada. Professionaalse massööri käte lõdvestamine võib oluliselt parandada tervist ja enesetunnet. Seetõttu on massaaž alati nõudlik teenus salongides, kuhu kliendid ei lähe mitte ainult oma välise ilu, vaid ka füüsilise ja emotsionaalse heaolu pärast.

Massaažitöökoha jaoks on vaja spetsiaalseid seadmeid ja mööblit. Kõik massaažiks ja selle teenusteks vajaliku leiate ja saate osta Salonline'i kauplusest - nii veebist kui ka meie kauplusest-laost Riias. Salonline on professionaalse kosmeetika, bränditoodete ja salongiseadmete otsemüüja Balti riikides. Valikus on ka kõik salongi jaoks vajalikud massaažiseadmed.

Salonline pakub professionaalseid ja funktsionaalseid massaažilaudu ja kušete ning kehamassaažiseadmeid. Olemas on nii käsitsi kui ka elektrilise reguleerimise funktsiooniga diivanid. Kliendi erimugavuse huvides on võimalik soetada ka soojendusfunktsiooniga kušett.

Selleks, et pakkuda kabiini klientidele laia valikut kvaliteetseid massaažiteenuseid, on võimalik osta ka kuumade massaažikivide komplekt, mis sisaldab 54 kvaliteetset poleeritud basaltkivi. Komplekt kogu keha massaažiks, sealhulgas selja, jalgade, pea ja jalgade massaažiks.

Kõik Salonline'i pakutavad tooted vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, sest teeme koostööd usaldusväärsete tootjatega. Salongi massaažiseadmed kestavad kaua ja töökindlalt ning neid on lihtne hooldada.



Filter by

Technical products
Kategooriad
Kaubamärgid
Materjal
Funktsioonid
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.