Kosmeetikutele


Kosmeetik on väga oluline ilutööstuse spetsialist, kes vastutab naha ilu ja tervise eest. Kosmeetikud, nagu iga teinegi elukutse, peavad oma töökeskkonda oma töö spetsiifikale vastavaks kohandama, et nad saaksid pakkuda professionaalset teenust ning tunneksid end mugavalt nii kliendid kui ka meister. Salongis on palju erinevaid komponente, mis moodustavad kosmeetiku töökoha. Mõlemad on spetsialiseeritud mööbel, seadmed ja erinevad tööriistad.

Kõik, mida kosmeetikud tööl vajavad, leiate ja saate osta Salonline'i kauplusest - nii veebist kui ka meie kauplusest-laost Riias. Salonline on professionaalse juuksekosmeetika, bränditoodete ja salongiseadmete otsemüüja Balti riikides. Valikus on ka kogu kosmeetikutele vajalik salongitehnika.

Pakume kvaliteetseid kosmeetiku kušette, kärusid, kuhu paigutada kõik kosmeetiku tööks vajalikud vahendid ja vahendid, samuti mugavaid meistritoole. Salonline’i tootevalikus on mitmesuguseid kosmeetiku tööks vajalikke tööriistu – keha- ja näovarustus, vapazonid, lambiläätsed. Töökoha puhtuse ja korra tagamiseks on olemas käterätikuivatid ja sterilisaatorid.

Kõik kaubad vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, sest Salonline teeb koostööd usaldusväärsete ja äratuntavate tootjatega. Salonline'i kosmeetikutele mõeldud salongivarustus kestab kaua ja töökindlalt ning seda on lihtne hooldada.



Filter by

Technical products
Kategooriad
Kaubamärgid
Kasutamine
Preces veids
Helitugevus
Läbimõõt
Materjal
Omadused
Funktsioonid
more... less
Nahatüüp
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.